Autorităţile germane au anunţat joi că un solicitant de azil sirian a decedat, după ce a încercat să-şi incendieze soţia, care locuia într-un adăpost pentru primirea migranţilor din localitatea Ruedesheim, situată la doar 63 de kilometri vest de metropola Frankfurt pe Main, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se pare că migrantul sirian, în vârstă de 45 de ani, a intrat în adăpostul pentru solicitanţi de azil unde locuia soţia sa şi cei trei copii ai cuplului, înainte de a turna un lichid inflamabil peste femeia care l-a ameninţat că-l părăseşte.

Un purtător de cuvânt al poliţiei germane a precizat că femeia a suferit arsuri grave în urma atacului, în vreme ce copiii sunt trataţi pentru şoc. De asemenea, alte două persoaneau fost rănite în atac.

Familia de migranţi sirieni a ajuns împreună pe teritoriul german, însă în urma mai multor incidente bărbatul a fost separat de soţia şi copiii săi.

În adăpostul pentru solicitanţi de azil locuiau alţi 14 migranţi, care au fost mutaţi în alte centre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.