Un purtător de cuvânt a anunţat miercuri dimineaţă că fostul preşedinte George H.W. Bush a fost internat pentru a doua oară în ultimele patru luni într-un spital din Houston. Potrivit medicilor, fostul preşedinte în vârstă de 92 de ani a primit tratament pentru pneumonie, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George H.W. Bush a fost transportat la spital după ce o tuse puternică îl împiedica să doarmă, iar medicii au descoperit că acesta avea pneumonie şi l-au tratat.

”Preşedintele Bush este într-o stare foarte bună şi va rămâne sub observaţie până ce îşi recapătă puterea”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al familiei Bush, Jim McGrath.

O sursă a precizat că fostul preşedinte primeşte în continuare perfuzii cu antibiotice şi va rămâne internat câteva zile. Familia a încercat să păstreze secretă internarea pentru că nu voia să genereze îngrijorări în perioada Paştelui.

În ianuarie, fostul preşedinte a fost internat pentru o problemă respiratorie acută în Spitalul Metodist din Houston.

Atunci, Barbara Bush l-a urmat în spital din cauza unei bronşite, iar cuplul prezidenţial a ratat ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump la Casa Albă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.