Generalul Serghie Surovikin, care nu a mai fost văzut în public de la rebeliunea efemeră a grupării paramilitare ruse Wagner, la 24 iunie, se ”odihneşte”, declară preşedintele Comisiei Apărării din cadrul Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, Andrei Kartapolov, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se odihneşte deocamdată. Nu este diponibil”, declară oficialul rus într-o înregistrare postată de canalul pe Telegram a publicaţiei SHOT.

Insurecţia abandonată împotriva Moscovei de către şeful Wagner Evgheni Prigojin reprezintă cea mai mare ameninţare la adresa regimului preşedintelui rus Vladimir Putin de când se află la putere.

Potrivit unor documente dezvăluite exclusiv de CNN în iunie, Surovikin este un membru VIP secret al Wagner, un semn al disensiunilor în rândul eliterlor de la Moscova.

Wagner, contactat de CNN, nu a comentat, atunci, aceste dezvăluiri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.