Cel puţin cinci persoane au murit după ce o furtună de zăpadă a lovit state din nordul şi centrul SUA, sâmbătă, ceea ce a dus la blocarea mai multor drumuri, relatează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Missouri, autorităţile au avertizat că se poate aştepta în trafic chiar şi opt ore. În unele zone, stratul de zăpadă a fost de peste 45 de centimetri.

În Kansas City, unde Kansas City Chiefs a jucat sâmbătă cu Indianapolis Colts, în campionatul de fotbal american, în ziua partidei stratul de zăpadă era de 20 de centimetri. Zăpada a fost înlăturată de pe teren în câteva ore, astfel că meciul s-a putut disputa.

Cel puţin cinci persoane au murit în accidente cauzate de polei şi de căderile masive de zăpadă în Kansas şi Missouri. Printre persoanele decedate se numără şi o femeie şi fiica sa vitregă în vârstă de 14 ani.

Pe aeroportul internaţional Lambert, din St. Louis, numeroase zboruri au fost întârziate sau anulate.

Furtuna se îndreaptă către statele din nord-estul SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.