Fratele lui Aleksei Navalnîi, Oleg Navalnîi, a fost arestat de către poliţie în timpul unei percheziţii la locuinţa liderului opoziţiei ruse, potrivit anturajului opozantului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această arestare a avut loc în paralel cu operaţiuni ale poliţiei ruse în mai multe locuri care aparţin Fondului Luptei împotriva Corupţiei (FBK) organizaţia lui Aleksei Navalnîi.

Aproape 3.500 de persoane au fost reţinute sâmbătă, la manifestaţii în favoarea eliberării lui Aleksei Navalnîi, potrivit OVD-Info, care monitorizează activitatea poliţiei.

Inamicul numărul unu al Kremlinului a fost arestat la 17 ianuarie, la întoarcerea în Rusia din Germania, unde a fost transferat în august şi îngrijit în urma unei presupuse otrăviri cu un agent neurotoxic de tip noviciok.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.