Un autocar care transporta copii care reveneau din tabără a căzut, sâmbătă, într-o râpă, în apropiere de localitatea franceză Corps. Aproximativ 20 de copii au fost răniţi uşor şi trei adulţi au răni mai grave, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este posibil ca şoferului să i se fi făcut rău şi de aceea să se fi produs accidentul, a precizat procurorul Eric Vaillant.

“Soţia şoferului mi-a spus că el s-a simţit rău şi că şi-a dat jos centura pentru că îl strîngea şi i-a spus: ‘O să mă opresc, nu am de gând să vomit în faţa copiilor’”, a afirmat angajatorul şoferuluii, Jeaan-Luc Chevalier.  

Autocarul transporta elevi de şcoală primară la gara Grenoble, după o tabătă în Hautes-Alpes.

Sâmbătă seară, trei adulţi, între care se numără şi şoferul, sunt internaţi în spitalul din Grenoble “în stare de urgenţă relativă”. 18 copii răniţi uşor au fost externaţi deja.

“Copiii sunt în stare de şoc, dar niciunul nu este rănit grav”, a menţionat procurorul.

Autocarul transporta şase adulţi şi 40 de copii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.