Înmormântarea lui Nahel M. a început la ora locală 11.00 în Franţa, la casa funerară Mont-Valérien din Rueil-Malmaison, în apropiere de Nanterre., scrie Le Monde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr mare de locuitori din Nanterre au venit să îi aducă un ultim omagiu adolescentului ucis marţi. Bărbaţi de o parte, femei, adesea acoperite cu văl, de cealaltă parte. Este respectat ritul musulman.

O forţă de securitate improvizată, formată din tineri din cartierul de locuinţe Pablo-Picasso din Nanterre şi bărbaţi, a păzit intrarea şi nu a permis intratrea persoanelor străine. Jurnaliştii au fost rugaţi amabil, dar ferm, să părăsească perimetrul. Familia lui Nahel M. a dorit ca înmormântarea sa să fie o chestiune strict privată.

Înmormântarea va continua la moscheea Ibn Badis din Nanterre, unde va fi oficiată salat al-janazah- rugăciunea de înmormântare. Corpul neînsufleţit va fi apoi depus, la ora 15.30, în sectorul musulman al cimitirului Mont-Valérien.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.