Prezidenţiabilul Emmanuel Macron a declarat miercuri după-amiază că prioritatea sa este protejarea cetăţenilor europeni după ce Marea Britanie declanşează procesul formal de retragere din Uniunea Europeană. Potrivit sondajelor, candidatul En Marche! are cele mai mari şanse să îi ia locul socialistului Francois Hollande la Palatul Elysee, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întrebarea nu este cum să pedepsim Marae Britanie pentru decizia alegătorilor britanici. Întrebarea pe ambele fronturi este cum să organizăm în mod precis şi fără probleme o asemenea decizie”, a declarat prezidenţiabilul de centru-stânga la o întâlnire cu primarul Londrei, Sadiq Khan.

Prezidenţiabilul En Marche! a precizat că prioritatea sa este protejarea intereselor cetăţenilor europeni şi a Uniunii Europene.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Dorinţa mea profundă este să avem... o altă relaţie între Marea Britanie şi UE. Cred că este important să lucrăm împreună în special pe probleme care ţin de Apărare”, a declarat Macron.

Emmanuel Macron are cele mai mari şanse să căştige alegerile prezidenţiale, în special dacă ajunge în al doilea turc cu preşedinta Frontului Naţional, Marine Le Pen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.