Autorităţile franceze au anunţat vineri dimineaţă că cel puţin opt persoane au fost rănite, după ce o explozie a zguduit un cartier rezidenţial al localităţii Dijon. Potrivit primelor informaţii, deflagraţia a fost produsă de o scurgere de gaze, scrie Russia Today.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Fracois Rebsamen a precizat că explozia a avut loc pe Rue Pierre Palliot, situată în apropierea principalei gări din oraş.

Informaţiile cu privire la numărul persoanelor rănite sunt contradictorii. În timp ce autorităţile vorbesc de cel puţin opt răniţi, două televiziuni franceze transmit că nouă persoaen au fost rănite în incident.

De asemenea, o publicaţei locală scrie că 11 persoane au făst rănite în explozie, însă doar şapte au fost evacuate până în acest moment. O a opta persoană a fost localizată, iar alţi trei răniţi sunt prinşi sub dărâmături.

Autorităţile franceze au precizat că unul dintre răniţi este în stare critică.

Se pare că clădirea unde a avut loc explozia s-a prăbuşit, iar persoanele din interior sunt evacuate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.