Fostul preşedinte francez François Hollande s-a căsătorit discret, sâmbătă, cu actriţa Julie Gayet, la Primăria din Tulle, în Corrèze, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-au căsătorit în intimitate”, declară primarul Bernard Combes ziarului La Montagne 

Bernard Combes a oficiat uniunea civilă a prietenului său François Hollande, căruia i-a succedat la primărie în 2008.

François Hollande, în vârstă de 67 de ani, tatăl al patru copii, cu fosta sa parteneră Ségolène Royal, s-a căsătorit pentru prima oară.

Julie Gayet, care a divorţat în 2006 de Santiago Amigorena, mama a doi copii, şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani cu o zi înainte, pe 3 iunie, la Tulle.

Potrivit La Montagne, cântăreţul Benjamin Biolay, care a filmat în 2021 cu Julie Gayet un lungmetraj al lui Briviste Sébastien Bailly, s-a aflat pe lista invitaţilor.

Cuplul, a cărui legătură a fost dezvăluită în 2014 de revista Closer, a cumpărat o casă la Tulle în 2018.

François Hollande, un fost deputat din Corrèze, apoi preşedinte al Consiliului Departamental, petrece cu regularitate sejururi împreună cu familia la Tulle, unde votează.

În ultimele săptămâni, el a străbătut departamentul pentru a-i susţine pe candidaţii socialişti disidenţi în alegerile legislative.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.