Fostul premier al Marii Britanii, Tony Blar, a afirmat că regina Elizabeth a II-a a avut o domnie glorioasă, în timp ce Boris Johnson vorbeşte despre "cea mai tristă" zi pentru Regatul Unit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost marele nostru noroc să o avem pe ea ca domnitoare. Ne-am pierdut nu doar monarhul, ci şi matriarha naţiunii noastre, figura care mai mult decât oricare alta a adus ţara noastră împreună, ne-a ţinut în legătură cu natura noastră mai bună, a personificat tot ceea ce ne face mândri că suntem britanici. O vom jeli, de va fi dor de ea. Domnia ei a fost cu adevărat glorioasă”, a afirmat Blair.

Fostul premier britanic Boris Johnson a postat pe Twitter o declaraţie după anunţul că regina Elizabeth a II-a a murit, spunând că este „cea mai tristă zi a ţării”. "În inimile fiecăruia dintre noi există o durere la trecerea în nefiinţă a reginei noastre, un sentiment profund şi personal de pierdere – poate mult mai intens decât ne aşteptam. Părea eternă şi minunată şi am început să credem, la fel ca nişte copii, că va fi nemuritoare. Valuri de durere străbat lumea, de la Balmoral până la ţările din Commonwealth pe care le-a preţuit şi au preţuit-o”, a scris el.

Regina Elizabeth a II-a, cel mai longeviv monarh din lume, a murit, joi, la 96 de ani, după 70 de ani de domnie,

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.