Fosta ostatică a Hamas Mia Schem urmează să asiste la discursul lui Joe Biden despre ”starea Uniunii”, joi, anunţă ”speakerul” Camerei Reprezentanţilor Mike Johnson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am onoarea să o primesc pe ostatica eliberată a Hamas Mia Schem, cu ocazia discrusului despre starea Uniunii. Mia a petrecut 50 de zile în captivitate după ce a fost răpită la 7 octombrie”, a anunţat miercuri pe X acest susţinător loial al lui Donald Trump.

”Sunt foarte mândru să fiu alături de Mia şi să mă alătur ei pentru a cere eliberarea tuturor ostaticilor Hamas”, a adăugat el.

O francezo-israeliancă, Mia Schem, în vârstă de 21 de ani, a fost răpită de Hamas în timpul atacului de la 7 octombrie şi ţinută apoi ostatică în Fâşia Gaza.

Ea a fost eliberată în noiembrie, în timpul unui armistiţiu între armata israeliană şi mişcarea islamistă palestiniană.

Rănită la un braţ, ea a povestit la televiziunea israeliană că a suferit, în timpul captivităţii, o operaţie dureroasă.

”Eram ca o vită la zoo (...). Era să mă sufoc în propriul plâns”, a declarat ea.

”Toată lumea de acolo este teroristă”, a acuzat ea, subliniind că vrea să ”dezvăluie adevărul despre oamenii care trăiesc în (Fâşia) Gaza, despre ceea ce sunt ei cu adevărat”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.