Traficul în Finlanda de-a lungul graniţei sale sud-estice cu Rusia continuă să fie aglomerat, a transmis, vineri, Poliţia de frontieră pentru Reuters, adăugând că numărul cetăţenilor ruşi care au intrat s-a dublat joi faţă de săptămâna precedentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finlanda ia în considerare interzicerea intrării turiştilor ruşi în ţară, deoarece traficul la frontiera cu vecinul său estic s-a ”intensificat” joi, ca urmare a ordinului preşedintelui Vladimir Putin de mobilizare militară parţială.

”În această dimineaţă (n.r. vineri), traficul rămâne intens… poate creşte puţin faţă de ieri”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei de frontieră, vineri.

Cozile de maşini au fost mai lungi la punctul de trecere de la Vaalimaa, maşinile fiind aliniate pe aproximativ 500 de metri, cozile fiind mai lungi decât cele de joi, a mai spus purtătorul de cuvânt.

De asemenea, cozile de maşini au fost ”mai lungi decât în mod normal” la Nuijamaa, al doilea punct de trecere ca mărime al ţării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.