Preşedintele american Joe Biden, care a promis cea mai mare transparenţă financiară, şi soţia sa Jill Biden au declarat venituri de puţin peste 600.000 de dolari la administraţia fiscală federală pentru anul 2021, a indicat Casa Albă, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul prezindenţial a declarat 610.702 dolari şi a plătit 150.439 de dolari impozit pe venit, adică o cotă de impozitare de 24,6%, detaliază executivul american. 

Publicându-şi declaraţiile fiscale, preşedintele şi soţia sa - prima-doamnă este profesor universitar - au reînnoit o tradiţie ce datează din anii 1970 şi care fusese întreruptă de precedentul preşedinte, republicanul Donald Trump. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Vice-preeşdintele Kamala Harris şi soţul ei, Doug Emhoff, au declarat venituri anuale de 1,6 milioane de dolari în 2021 la administraţia fiscală federală şi au plătit un impozit de 523.371 de dolari, adică o cotă de 31,6%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.