Cel puţin o persoană, un militar, a murit şi alte şapte au fost rănite în urma unei explozii cu praf de puşcă la o bază militară din localitatea Teisin, din regiunea Habarovsk, potrivit unei surse din cadrul serviciului local de urgenţă, relatează agenţia de ştiri rusă TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acel loc se află o bază militară, ceva a explodat. O persoană a murit, altele au fost rănite. Au fost duse la spital”, a relatat sursa citată.

O altă sursă TASS din cadrul serviciilor de urgenţă a precizat că la baza militară a avut loc o explozie de praf de puşcă.

”Potrivit datelor preliminare, gestionarea neglijentă a obiectelor explozive ar putea să fi cauzat explozia de praf de puşcă. Versiunea exactă va fi stabilită pe parcursul anchetei", a declarat sursa.

Ea a mai precizat că incendiul provocat de explozie a fost stins.

”Departamentul de pompieri al bazei militare şi o echipă regională a pompierilor au reuşit să stingă focul. În acest moment, nu arde nimic acolo”, a mai menţionat sursa.

Localitatea Teisin este situată la 82 de kilometri sud-est de Komsomolsk pe Amur. În acel loc există o gară cu acelaşi nume şi o unitate militară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.