Regiunea Moscovei a suspendat toate evenimentele în aer liber până la 1 iulie, au anunţat autorităţile, citate de BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta vine după ce primarul le-a spus tuturor să se abţină de la deplasări în oraş.

Potrivit The Guardina, autorităţile ruse au oferit o amnistie rebelilor Wagner dacă se predau.

Agenţia rusă de ştiri de stat Tass a fost informată de un parlamentar rus că luptătorilor Wagner li s-a promis o amnistie dacă depun armele, dar trebuie să acţioneze rapid, relatează Reuters.

"Luptătorii Wagner încă mai pot depune armele şi evita pedeapsa, având în vedere realizările lor în timpul operaţiunii militare speciale (în Ucraina), dar ar trebui să o facă rapid", a declarat Pavel Krasheninnikov, citat de TASS.

Între timp, preşedinţia turcă a confirmat că preşedintele turc, Recep Tayyip Erdoğan, a vorbit sâmbătă la telefon cu Vladimir Putin.

Aceasta a precizat că cei doi au discutat despre evoluţiile recente din Rusia, iar Erdoğan i-a spus lui Putin că Turcia este pregătită să facă partea sa pentru a contribui la găsirea unei soluţii paşnice la această situaţie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.