Europarlamentarul Steven Woolfe din Marea Britanie, unul dintre liderii politici ai formaţiunii populiste şi antiimigraţioniste UKIP, a fost internat joi după-amiază în stare gravă la un spital din Strasbourg, după ce s-a prăbuşit în urma unei ”altercaţii” verbale cu europarlamentarii grupului politic, informează Reuters şi BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, Steven Woolfe s-a prăbuşit şi a fost transportat ulterior la un spital în urma unei altercaţii, care a avut loc la şedinţa din această dimineaţă a europarlamentarilor UKIP. Condiţia sa este una gravă”, se arată într-un comunicat transmis de de purtătorul de cuvânt al lui Nigel Farage. Acesta din urmă îndeplineşte funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii populiste.

În vârstă de 49 de ani, europarlamentarul britanic a fost ales în regiunea engleză North West. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă şi este momentan supus mai multor analize de către medicii francezi.

Steven Woolfe s-a simţit rău şi s-a prăbuşit din picioare în urma unei şedinţe de vot din Parlamentul European.

De asemenea, politicienii UKIP i-au urat însănătoşire grabnică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.