Eric Trump susţine că prezidenţiabilul republican va recunoaşte rezultatele alegerilor, însă doar dacă acestea sunt corecte. Declaraţia acestuia vine după ce tatăl său a susţinut că va recunoaşte rezultatele unor alegeri clare, însă îşi rezervă dreptul de a lansa o acţiune în justiţie în cazul existenţei unor dovezi de fraudă electorală, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că ceea ce spune tatăl meu este că vrea alegeri corecte. Dacă vor exista rezultate corecte, atunci în mod sigur acestea le va accepta. Nu există niciun semn de îndoială în acest sens”, a declarat Eric Trump.

În timp ce sondajele de opinie arată un avans considerabil pentru candidata democrată, miliardarul republican susţine în repetate rânduri că alegerile sunt ”aranjate” împotriva sa de către ”structurile de putere” din media americană, care ar colabora cu facţiuni internaţionale. Donald Trump nu a prezentat nicio dovadă pentru a susţine aceste acuzaţii, iar numeroase studii au demostrat că sistemul electoral este unul solid şi descentralizat.

La ultima dezbatere prezidenţială, miliardarul a refuzat să dea asigurări că va recunoaşte rezultatele alegerilor, punând la îndoială însăşi democraţia americană.

”Ceea ce spun este că vă voi anunţa la momentul potrivit. Vă voi ţine în suspans. Ok?”, a declarat Trump.

Declaraţiile controversate ale miliardarului au stârnit critici acide inclusiv din partea elitei Partidului Republican.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.