Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că întâlnirea de vineri cu omologul său rus Vladimir Putin va deschide o nouă ”pagină” în relaţiile lor şi adăugând că se va adresa în special Siriei, unde Ankara doreşte să lanseze o operaţiune militară, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma discuţiilor politice şi economice ”foarte productive” între delegaţiile celor două ţări, Erdogan a afirmat că întâlnirea sa cu Vladimir Putin de la Soci (sudul Rusiei) va ”deschide o pagină cu totul diferită” în relaţiile bilaterale.

Cei doi lideri plănuiesc să discute în detaliu subiectele cooperării dintre Rusia şi Turcia, inclusiv perspectivele de extindere în continuare a relaţiilor comerciale şi economice şi implementarea unor proiecte strategice comune în sectorul energetic, a anunţat, joi, Kremlinul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.