Elon Musk a început un sondaj pe Twitter vineri seară, cerând celor care îl urmăresc să voteze dacă să reintroducă pe platformă contul fostului preşedinte al SUA Donald Trump, primele rezultate arătând că aproximativ 60% au votat ”da”, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vox Populi, Vox Dei”, a scris Musk pe Twitter, o expresie latină care înseamnă „vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”.

Sondajul este deschis timp de 24 de ore.

 

Musk, noul proprietar al Twitter, a declarat în mai că va anula interdicţia Twitter asupra lui Trump, al cărui cont a fost suspendat după atacul de anul trecut asupra Capitoliului din SUA.

Musk a spus anterior că o decizie de a aduce înapoi contul lui Trump nu a fost încă luată şi că Twitter a restabilit unele conturi controversate care au fost interzise sau suspendate, inclusiv site-ul satiric Babylon Bee şi pe cel al comediantei Kathy Griffin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.