Operaţiunile de salvare au continuat lent în cursul nopţii de miercuri, în Alausi, în sudul Ecuadorului, unde o alunecare de teren a făcut cel puţin 11 morţi şi 67 de dispăruţi, dar speranţele de a găsi supravieţuitori se diminuează la mai bine de două zile de la dezastru, transmite Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însoţite de câini de căutare, grupuri de salvatori şi locuitori caută cu prudenţă printre dărâmături, după ce o porţiune uriaşă de munte s-a desprins, duminică seară, în acest oraş din provincia Chimborazo, la aproximativ 300 km sud de Quito.

Potrivit ultimului bilanţ oficial, alunecarea de teren s-a soldat cu 11 morţi şi 67 de dispăruţi, iar 163 de case au fost afectate de alunecarea de teren care a lovit un cartier suburban agăţat de versantul muntelui.

Preşedintele ecuadorian Guillermo Lasso a venit la faţa locului, luni seară şi a fost întâmpinat cu huiduieli şi strigăte de ostilitate: "Afară cu Lasso!”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.