Echipa de campanie a lui Donald Trump pentru alegerile prezidenţiale din 2020 susţine că raportul procurorului special Robert Mueller privind posibile legături între Rusia şi echipa sa de campanie de la alegerile din 2016 îl „exonerează complet” pe preşedinte, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Managerul de campanie al lui Trump, Brad Parscale, susţine în comunicat că Trump a fost exonerat complet şi că acum ar trebui investigaţi „mincinoşii” care au demarat această anchetă.
 
„Preşedintele Trump a fost exonerat complet din nou. Acum este timpul să fie investigaţi mincinoşii care au demarat această investigaţie frauduloasă privindu-l pe preşedintele Trump, motivată de răzbunare politică şi neavând nicio dovadă”, se arată în comunicat.
 
„Nu există dubii că echipa de campanie a lui Trump a fost spionată la alegerile din 2016”, adaugă Parscale.
 
„Acum că teoriile conspiraţiei privind o colaborare au fost expuse, Departamentul Justiţiei de pe vremea lui Obama şi FBI trebuie să răspundă pentru greşelile lor şi pentru escrocheria pe care au perpetuat-o împotriva poporului american. Se va face dreptate”, a scris Parscale.
 
În Rusia, ancheta a fost descrisă ca „doi ani de muncă şi zeci de milioane de dolari irosiţi”, de către televiziunea de stat Channel One. Nu a existat încă un comentariu oficial din partea Kremlinului.
 
Leonid Slutsky, şeful comitetului privind afacerile externe din parlament, a declarat că acuzaţiile privind implicarea Rusiei în alegerile din 2016 sunt „absurde”, dovezi ale „rusofobiei” şi parte a unei „lupte politice interne de la Washington”. El a avertizat că aceste acuzaţii au dus relaţiile dintre Rusia şi SUA în „cel mai jos punct” şi că „acorduri fundamentale privind controlul armelor” sunt puse în pericol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.