Donald Trump a părăsit, marţi după-amiază, clădirea tribunalului din Miami unde i s-au adus la cunoştinţă oficial cele 37 de capete de acuzare din dosarul documentelor clasificate, pentru care a pledat nevinovat, şi s-a îndreptat către aeroport pentru a merge la clubul său de golf din New Jersey, unde este aşteptat să ţină un discurs, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce coloana de maşini s-a pus în mişcare, s-a înregistrat şi un incident: un protestatar s-a năpustit în stradă, dar a fost rapid îndepărtat de către autorităţi, care au pus capăt unui scurt moment de haos.

De altfel, în faţa tribunalului s-au încins spiritele. Mai devreme, o scurtă altercaţie între un susţinător al lui Trump şi un contra-manifestant atrăsese o mulţime de spectatori. Susţinătorii fostului preşedinte erau majoritari aici, dar manifestanţii anti-Trump, o minoritate vocală, aveau pancarte pe care scria, de pildă, "închideţi-l".

În drum spre aeroport, coloana de maşini a lui Trump a făcut o oprire surpriză la Cafe Versailles, un celebru restaurant cubanez din cartierul Little Havana. O mulţime de telefoane mobile se vedeau ridicate în aer în timp ce fostul preşedinte se afla printre fanii săi, zâmbind pentru o serie de selfie-uri.

Trump i-a spus apoi proprietarului să ofere din partea sa "mâncare pentru toată lumea", iar apoi mulţimea a izbucnit cântându-i "La mulţi ani" fostului preşedinte, care împlineşte miercuri 77 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.