O explozie puternică a avut loc în oraşul suedez Linkoping vineri, mai multe clădiri fiind afectate şi 25 de persoane rănite uşor, conform Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauza exploziei nu este cunoscută însă poliţia a informat că un echipaj de dezamorsare a bombelor se îndreaptă spre locul exploziei. De asemenea, a fost deschisă o investigaţie pentru a se afla cauza incidentului.

„Nu există nimic care să indice că acest incident este unul terorist”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei Asa Willsund.

„Cred că explozia a avut loc afară. Estimăm că există 25 de persoane rănite uşor, nu există răni grave sau morţi”, a adăugat ea.

Postul de radio naţional a informat că o explozie a distrus geamurile şi balcoanele unui bloc şi a afectat alte clădiri din apropiere.

„Numeroase persoane au sunat şi ne-au informat în legătură cu o explozie puternică în urma căreia s-au spart mai multe geamuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Bjorn Oberg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.