Ministrul britanic pentru Copii şi Familie, Will Quince, şi Laura Trott, asistenta ministrului britanic pentru Transporturi, şi-au anunţat demisia pe fondul unui nou val de scandaluri care afectează Guvernul premierului Boris Johnson, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi noi membri ai Guvernului britanic şi-au anunţat demisia, miercuri, a doua zi după anunţul demisiei surprinzătoare a ministrului Sănătăţii, Sajid Javid, şi a ministrului Finanţelor, Rishi Sunak. Astfel, puterea premierului britanic Boris Johnson pare a fi şi mai slăbită, în contextul implicării sale într-un val de scandaluri.

Ministrul britanic pentru Copii şi Familii, Will Quince, şi-a anunţat demisia, pe motiv că nu a avut ”de ales” după ce a repetat ”cu bună-credinţă” în presă elementele furnizate de serviciile premierului, ”care s-au dovedit a fi inexacte”.

De asemenea, Laura Trott a demisionat din postul de asistent al ministrului Transporturilor, considerând că încrederea a fost ”pierdută”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.