Noul Director de Comunicare de la Casa Albă, Anthony Scaramucci, a sugerat că preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va posta mai puţine mesaje ce riscă să stârnească controverse pe Twitter, transmite Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest anunţ vine după ce primele şase luni de mandat la Casa Albă au fost dominate de mesajele controversate şi disputele stârnite de preşedintele Donald Trump pe Twitter.

Preşedintele american a ales să se bazeze în prima jumătate de an pe comunicarea intermediată de populara reţea socială din Statele Unite, unde a transmis adeseori poziţii contradictorii faţă de cele exprimate de purtătorii de cuvânt de la Casa Albă.

Anthony Scaramucci, care s-a alăturat săptămâna trecută administraţiei prezidenţiale, a susţinut că vrea să dea reset la relaţiile actuale dintre presă şi Casa Albă.

De asemenea, noul director de comunicare a apărat tweet-urile ”colorate” ale preşedintelui Trump.

”Dacă el crede că acestea îl vor ajuta, atunci să-l lăsăm”, a precizat Scaramucci.

Acesta a promis că-l va apăra extrem de agresiv pe preşedinte faţă de toate lucrurile ”lipsite de sens”, care au apărut în presă despre Donald Trump.

”Probabil va reduce anumite tweet-uri”, a sugerat fostul bancher devenit director de comunicare la Casa Albă.

Scaramucci a recunoscut că şi-a şters o parte din tweet-uri înainte de numirea sa în poziţia de director de comunicare al administraţiei Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.