Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat vizita pe care trebuia să o întreprindă în acest sfârşit de săptămână în Polonia, din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a precizat joi că vrea să rămână în ţară pentru a se asigura că guvernul federal este pregătit, scrie Reuters.

Trump a anunţat că vicepreşedintele Mike Pence îi va lua locul la Varşovia, unde duminică are loc o ceremonie ce va marca 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Furtuna pare că poate fi una foarte, foarte mare”, a spus Trump despre uraganul Dorian, inclus în categoria 4, care pare că se îndreaptă spre Florida. În următoarele 72 de ore este aşteptat ca viteza vântului să ajungă la 210 km/h.

Preşedintele american şi-a anulat recent vizita în Danemarca, pentru că autorităţile de acolo nu au dorit să discute despre vânzarea Groenlandei, iar acea călătorie ar fi urmat să fie combinată cu cea din Polonia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.