Republicanul Donald Trump şi-a actualizat biografia de pe Twitter pentru a anunţa că este noul preşedinte ales al Statelor Unite. De asemenea, noua fotografie de copertă a miliardarului republican îl arată pe acesta la Casa Albă împreună cu vicepreşedintele ales Mike Pence.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, viitorul preşedinte american a precizat că noaptea alegerilor a fost una frumoasă şi extrem de importantă pentru alegătorii republicani uitaţi de sistem.

Donald Trump a lansat un nou apel de unitate pe Twitter, după ce în discursul său de acceptare a victoriei a precizat că va fi preşedintele tuturor americanilor, inclusiv a democraţilor şi progresiştilor care au votat împotriva sa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Este timpul să ne unim. Promit cetăţenilor că voi fi preşedinte pentru fiecare american, iar această poziţie este extrem de importantă pentru mine. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, şi au fost destui care au făcut asta, lansez un apel pentru unitate”, a susţinut Trump.

Noul preşedinte american a susţinut că republicanii nu au condus doar o campanie, ci o adevărată mişcare socială, formată din toţi americanii care doresc ca administraţia să-i servească direct pe oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.