Preşedintele american Donald Trump l-a ironizat pe fondatorul Amazon şi patronul Washington Post, Jeff Bezos, pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi pare atât de rău să aud de ştirile despre Jeff Bozo”, a scris Trump pe Twitter numindu-l ironic „Bozo” (fraier) pe Bezos.

„Să fii dat jos de un competitor ale cărui informaţii sunt corecte faţă de ziarul său de lobby Amazon Washington Post. Sper că ziarul va ajunge în curând pe mâini mai bune şi responsabile”, a adăugat preşedintele american pe Twitter.

Competitorul la care Trump făcea referire este National Enquirer, site-ul care a publicat un articol despre mesajele date de Bezos lui Lauren Sanchez, fostă prezentatoare TV. Cu puţin  timp înaintea acestui articol, Bezos şi-a anunţat divorţul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.