Republicanul Donald Trump a negat, în timpul primei conferinţe de presă din ultimele două luni, toate informaţiile compromiţătoare care au apărut într-un raport al serviciilor secrete, precizând că este extrem de grijuliu atunci când pleacă din Statele Unite şi nu ar întreţine niciodată raporturi sexuale cu prostituate într-un hotel din Moscova. De asemenea, acesta a condamnat drept patetice instituţiile de presă care au preluat aşa-numitele ”ştiri false” legate de raport şi a explicat că Buzzfeed reprezintă doar un ”blog stângist” care a susţinut-o pe Hillary Clinton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că am câştigat nominalizarea republicană cu ajutorul acestor conferinţe de presă, dar am renunţat la ele pentru că ne confruntam cu o mulţime de ştiri false [...] Se poate ca acest raport să fie scurs către presă de o agenţie de informaţii, însă o asemenea acţiune ar fi o ruşine... un asemenea raport nu ar fi trebuit niciodată să fie scris şi în niciun caz publicat”, şi-a început miliardarul republican prima conferinţă de presă de după câştigarea alegerilor prezidenţiale din SUA.

De asemenea, preşedintele-ales le-a mulţumit jurnaliştilor care au condamnat raportul agenţiilor de informaţii, care vorbeşte despre modul cum spionii ruşi au adunat în ultimii cinci ani informaţii compromiţătoare şi înregistrări de natură sexuală pentru a-l santaja pe Donald Trump.

Se pare că raportul a fost deja prezentat săptămâna trecută de către serviciile secrete americane în cadrul unei întâlniri cu republicanul Donald Trump, precum şi preşedintele Barack Obama.

Acest raport compromiţător a fost redactat de un fost ofiţer al agenţiilor de spionaj ruse, care a precizat că agenţii FSB au reuşit să-l compromită pe miliardarul republican cu activităţile sale de la Moscova şi să adune informaţii esenţiale pentru a-l şantaja pe preşedintele-ales al SUA.

Raportul atrage atenţia asupra comportamentul lui Donald Trump la Moscova, care a inclus ”acte sexuale perverse” aranjate şi monitorizate de către FSB. În acest sens, miliardarul republican a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu mai multe prostituate în urmă cu patru ani în hotelul Ritz Carlton din Moscova.

Însă, Donald Trump a susţinut că redactarea raportului compromiţător reprezintă o simplă invenţie a adeversarilor săi politici de la Washington.

”Aceste întâlniri cu serviciile secrete sunt confidenţiale, deci eu nu pot să vă spun ce s-a întâmplat. Am avut mulţi martori, inclusiv în echipa noastră şi cred că este o ruşine faptul că un acest raport a fost publicat”, a declarat republicanul Trump.

Preşedintele-ales a explicat că este întodeauna grijuliu atrunci când iese din Statele Unite şi nu ar ajunge niciodată în situaţia de a întregine relaţii sexuale cu prostituate într-un hotel din Moscova.

”Plus că sunt extrem de germofob”, a glumit Donald Trump.

De asemenea, miliardarul republican a susţinut că vor exista consecinţe pentru jurnaliştii de la Buzzfeed.

Un jurnalist al publicaţiei a încercat să adreseze întrebări preşedintelui-ales, dar acesta din urmă l-a ignorat şi a susţinut că nu va lua în seamă instituţii de ”ştiri false”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.