Cu doar 24 de ore rămase până la învestire, republicanul Donald Trump a aterizat în Washington D.C. împreună cu întreaga familie şi soţia Melania, fiind determinat să revoluţioneze politica americană în următorii patru ani pe care îi va petrece la Casa Albă, transmite France Presse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sosirea miliardarului republican pune capăt unei experienţe extraordinare, care a început cu o candidatură mai puţin obişnuită pentru cea mai importantă poziţie din Statele Unite. 

”Călătoria mea începe aici, voi munci şi mă voi lupta extrem de greu pentru a mă asigura că este o etapă minunată şi pentru naţiunea americană”, a postat Donald Trump pe Twitter, cu puţin timp înainte de a-şi părăsi locuinţa din Manhattan.

Preşedintele-ales a zburat la bordul unui avion guvernamental şi a aterizat pe pista bazei militare Andrews, situată în apropiere de metropola Washington.

Republicanul Donald Trump va participa la primul eveniment în cursul zilei de joi, acesta urmând să depună la ora locală 15.30 (22.30 ora României) o coroană de flori la Cimitirul Naţional Arlington, înainte de a traversa râul Potomac şi a ţine un scurt discurs la Monumentul Lincoln.

Zeci de mii de susţinători republicani, dar şi protestatari, au luat cu asalt metropola pentru această tradiţie a democraţiei din Statele Unite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.