Două persoane au fost grav rănite joi seara la Aubervilliers, în Seine-Saint-Denis, de către un bărbat care a aruncat o grenadă în stradă, declară vineri surse din poliţie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O anchetă a fost deschisă şi încredinţată Poliţiei Judiiare departamentale.

Bărbatul părea să vizeze o maşină.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Primei victime, un bărbvat care trecea pe o bicicletă, explozia i-a smuls un braţ şi prezenta numeroase plăgi la nivelul feţei.

El a fost transportat la spital de urgenţă, iar viaţa îi era în pericol, declară o primă sursă din poliţie.

Celei de doua victime, o femeie care se afla pe trotuarul opus, explozia i-a secţionat un deget şi a fost evacuată de urgenţă la un spital.

GRENADĂ DEFENSIVĂ IUGOSLAVĂÂ

Două prsoane neidentificate au sosit pe un scuter la un colţ de stradă, joi, către ora locală 20.30 (21.30, ora României), într-un cartier care se află în apropierea primăriei acestei comune din nordul Parisului, potrivit unei a doua surse din poliţie.

Unul dintre pasageri a aruncat grenada, după care a fugit cu acelaşi scuter, potrivit altei surse din poliţie.

La faţa locului, toate geamurile maşinii către care a fost aruncată o grenadă defensivă iugoslavă au fost sparte, un pneu a fost spart şi avea mai multe găuri în caroserie, declară prima sursă.

O panică importantă a fost provocată de explozie, potrivit aceleiaşi surse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.