Un bărbat înarmat cu un cuţit a rănit două persoane, joi seara, într-un oraş din Bavaria, în sudul Germaniei, după care a fost ucis prin împuşcare de către poliţişti, care anunţă că anchetează cu privire la un eventual ”context islamist sau terorist”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a atacat mai mulţi trecători ”cu cel puţin un cuţit”, în apropiere de gara din Ansbach, o comună din Bavaria, situată în apropiere de Nürnberg, a anunţat într-un comunicat poliţia locală.

Două persoane au fost rănite, însă viaţa nu le este în pericol, precizează poliţia.

În timpul intervenţiei forţelor de ordine, agresorul ”i-a atacat pe poliţişti”, care au deschis focul şi l-au rănit mortal, anunţă poliţia.

Potrivit unor martori, ”bărbatul a strigat în mai multe rânduri «Allah akbar» în timpul faptelor”, precizează poliţia, care precizează că anchetează pentru a afla ”dacă infracţiunea are o legătură cu un context islamist sau terorist”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.