Autorităţile americane au anunţat că şase persoane au fost împuşcate vineri seara, printre care se numără doi poliţişti şi patru civili, după ce un suspect înarmat a deschis focul în metropola Philadelphia. Ulterior, atacatorul înarmat a fost ucis de către poliţişti, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţista Sylvia Young a fost împuşcată de cel puţin opt ori de către suspectul înarmat, în timpul unei patrule în Philadelphia.

”A mers spre ea şi a deschis focul. Nu a spus absolut nimic”, a declarat comisarul Richard Ross.

Alte 15 focuri au lovit caroseria autovehiculului de poliţie.

Incidentul a fost auzit de alţi poliţişti, care au început o urmărire a suspectului înarmat. 

De asemenea, atacatorul a tras focuri de armă într-un bar, iar un bodyguard a fost împuşcat în picior.

În timpul urmăririi, suspectul înarmat a intrat într-un bar şi a folosit o femeie drept scurt uman, înainte de a o împuşca şi pe aceasta.

Apoi atacatorul a deschis focul spre un autovehicul în trecere, rănind grav o femeie şi un bărbat.

Urmărirea s-a terminat, după ce poliţiştii l-au condus pe suspect într-o alee şi l-au împuşcat mortal în timpul unui schimb de focuri.

”Avem o mulţime de întrebări fără răspuns... este o situaţie extrem de bizară. O parte din civili nu sunt în stare bună”, a declarat comisarul Ross.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.