Două persoane au fost ucise pe stradă la Halle, un oraş în estul Germaniei, într-un atac armat ai cărui autori au fugit de la faţa locului, a anunţat poliţia locală, relatează AFP. O persoană a fost arestată miercuri în urma atacului armat de la Halle, soldat cu doi morţi, a anunţat poliţia, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI O persoană arestată în urma atacului armat de la Halle, anunţă poliţia; focuri de armă la Landsberg, la 15 km de Halle
CITEȘTE ȘI O înregistrare video pare să surprindă atacul armat din oraşul german Halle

-”Două persoane au fost ucise la Halle, potrivit primelor constatări. Au fost trase mai multe focuri de armă. Presupuşii autori au fugit cu un vehicul”, a anunţat poliţia pe Twitter, cerând ”locitorilor să rămână acasă”.

Întregul cartier a fost izolat, iar Gara Centrală de la Halle, în landul Saxonia-Anhalt, a fost închisă.

Potrivit cotidianului Bild, atacul armat a avut loc în faţa unei sinagogi, iar o grenadă ar fi fost aruncată în cimitirul evreiesc situat în apropiere - două puncte care nu au fost confirmate de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.