Autorităţile germane au anunţat joi după-amiază că doi medici şi-au pierdut viaţa în urma unui atac armat de la un cabinet medical din localitatea Marburg, situată în apropiere de metropola Frankfurt pe Main. Martorii au auzit primele focuri de armă în jurul orei locale 12.50 (13.50 ora României), scrie DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi medici au fost găsiţi decedaţi în interiorul cabinetului medical, situat în apropierea principalei gări din Marburg. Se pare că aceştia au fost împuşcaţi în repetate rânduri.

Nu sunt cunoscute motivele pentru uciderea celor doi medici şi niciun suspect nu a fost reţinut în investigaţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Autorităţile germane au oprit accesul în piaţa din faţa gării principale din Marburg.

În 2012, un pensionar a împuşcat mortal doi medici în landul Renania-Palatinat. De asemenea, un pacient a atacat în luna iulie un medic de la spitalul berlinez Bejamin Franklin. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.