Doi bărbaţi au fost capturaţi în timpul operaţiunii americane împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi care a condus la moartea liderului grupării Statul Islamic (SI), în noaptea de sâmbătă spre duminică, a dezvăluit şeful Statului Major al armatei americane, generalul Mark Milley, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doi bărbaţi au fost capturaţi” în cursul asaltului, iar ”noi îi deţinem într-un loc securizat”, a declarat luni generalul Milley.

Şeful Statului Major a prezentat, în această conferinţă de presă detalii despre operaţiunea efectuată în noaptea de sâmbătă spre duminică în nord-vestul Siriei.

REUNIUNE A COALIŢIEI ANTIJIHADISTE LA WASHINGTON, LA 14 NOIEMBRIE 

Pe de altă parte, miniştrii de Externe ai statelor membre ale coaliţiei împotriva SI, condusă de Statele Unite, se întrunesc la 14 noiembrie, la Washington, a anunţat luni un oficial de la Departamentul de Stat, relatează Reuters.

Acest oficial a declarat, sub protecţia anonimatului, că nu a constatat vreo deteriorare notabilă a situaţiei securităţii închisoarilor în care sunt deţinuţi foşti combatanţi SI.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.