Directorul CIA, Mike Pompeo, susţine evaluările agenţiei sale privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, deşi preşedintele Donald Trump a afirmat că îl crede pe liderul rus Vladimir Putin, care susţine că ţara sa nu a avut niciun amestec, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Directorul susţine şi a susţinut din ianuarie 2017 programul: Evaluarea activităţilor şi a intenţiilor Rusiei în alegerie din SUA", a anunţat CIA, într-un comunicat privind remarcile preşedintelui. "Informaţiile privind amestecul Rusiei în alegeri nu s-au schimbat", a precizat CIA, care a menţionat că nu va mai face niciun comentariu pe această temă.

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat sâmbătă că liderul rus Vladimir Putin, cu care s-a întâlnit de trei ori cu ocazia participării la Summitul APEC, i-a transmis că Rusia nu s-a implicat în campania electorală prezidenţială din Statele Unite. Trump a susţinut că Putin se simte foarte jignit de aceste acuzaţii. Contactat de CNN, secretarul de presă al lui Putin a negat că acest subiect ar fi fost abordat.

"A spus că nu s-a amestecat. L-am întrebat din nou", le-a spus Trump jurnaliştilor aflaţi la bordul Air Force One, mergând de la Da Nang, unde a avut loc summitul, la Hanoi.
 
"De câte ori mă vede, îmi spune: Nu am făcut asta", a afirmat Trump, adăugând: "Şi cred, chiar cred, că atunci când îmi spune asta, aşa e".
 
"Cred că se simte foarte jignit", a mai afirmat preşedintele SUA, conform CNN.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.