În ciuda problemelor sale judiciare, fostul preşedinte al Statelor Unite Donald Trump nu se dezminte ca om de afaceri şi nu vrea să rateze nicio ocazie de a face bani, după cum relatează The Block, o platformă media specializată în monede digitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confruntat cu audieri în serie în instanţele americane, Donald Trump a decis să profite la maximum de situaţie. El a lansat o nouă colecţie de NFT-uri (jetoane nefungibile), denumită "Mugshot Edition", cu referire la scurta sa şedere în închisoarea din Atlanta, în timpul căreia i-au fost făcute fotografii cu poza sa de identificare ca urmărit penal.

CITEȘTE ȘI UPDATE - Trump s-a prezentat la o închisoare din Atlanta pentru a fi amprentat şi fotografiat ca inculpat în cel de-al patrulea dosar penal cu care se confruntă / „Nu am făcut nimic greşit”, a spus Trump la plecare

Un NFT este un titlu digital, asociat cu un activ digital şi emis de un blockchain. Fiecare "token" este unic şi nu poate fi reprodus.

Pentru a dobândi unul dintre aceste NFT-uri ale lui Donald Trump, amatorii ar trebui să plătească suma de 99 de dolari. Iar pentru cei mai fideli clienţi ai săi, Donald Trump a pregătit o surpriză. Odată cu achiziţionarea a 47 de NFT-uri, va fi trimisă şi o felicitare "fizică" ce conţine o bucată din costumul pe care îl purta fostul preşedinte la 24 august, în momentul fotografiei.

Acest anunţ a stârnit vâlvă în rândul susţinătorilor lui Donald Trump. "Această felicitare nu este doar o amintire, este o bucată de istorie şi o mărturie a rezistenţei", se arată pe site.

Republicanul nu este străin de NFT-uri şi a câştigat deja sume frumoase din acestea. "În august, documentele au arătat că fostul preşedinte deţinea până la 5 milioane de dolari în Ether şi că a câştigat cel puţin 4,9 milioane de dolari din NFT-uri", precizează The Block.

CITEȘTE ȘI Fostul preşedinte Donald Trump a strâns peste 7 milioane de dolari de când a apărut celebrul ”mugshot” din Georgia

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.