Fostul preşedinte Donald Trump şi probabilul contracandidat al lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale din noiembrie, a trimis un flux constant de mesaje pe platforma sa Social Truth în care l-a atacat pe şeful Casei Albe cât timp acesta a rostit discursul despre Starea Uniunii, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pare atât de furios când vorbeşte, ceea ce este o trăsătură a oamenilor care ştiu că pierd", a scris Trump. "Furia şi strigătele nu ajută la reunificarea Ţării noastre!", a adăugat el.

Răspunsul "replică cu replică" pe care îl promisese fostul preşedinte Donald Trump la discursul preşedintelui Joe Biden despre Starea Uniunii s-a derulat însă cu întreruperi, în timp ce reţeaua sa Truth Social părea să aibă o serie de dificultăţi tehnice în timpul discursului.

Multe dintre răspunsurile lui Trump au fost întârziate, în timp ce îl urmărea pe Biden împreună cu câţiva consilieri şi asistenţi dintr-o cameră de război amenajată în casa sa din Mar-a-Lago.

Între întreruperi, Trump a lansat postări în care a ironizat aspectul lui Biden, comportamentul său şi tusea sa.

În mijlocul atacurilor personale, Trump a răspuns direct la substanţa unor părţi ale discursului, aducând adesea argumentaţia înapoi către imigraţie şi graniţe. 

Trump a abordat, de asemenea, comentariile lui Biden cu privire la NATO.

Fostul preşedinte a părut să devină tot mai iritat pe măsură ce Biden şi-a intensificat atacurile, afirmând că inflaţia în timpul lui Biden ucide America. Trump susţine că lui i se datorează orice acţiune de ajutorare a veteranilor, precum şi pentru reducerea preţurilor.

Trump a atacat, de asemenea, diverşi legislatori care l-au criticat, inclusiv pe senatorul republican Mitt Romney şi pe senatorul democrat Joe Manchin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.