Autorităţile chineze au raportat, pentru duminică, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu nouă mai mult decât în intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare număr de îmbolnăviri înregistrat în ţară în mai mult de cinci săptămâni, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia Naţională de Sănătate a transmis luni, într-un comunicat, că 98 de cazuri sunt importate, iar 61 sunt pacienţi asimptomatici.

Pentru sâmbătă, au fost raportate 97 de cazuri care vizau cetăţeni veniţi din străinătate.

Numărul total de cazuri înregistrat oficial în China de la depistarea coronavirusului, la finalul anului trecut în Wuhan (provincia Hubei), este de 82.160, iar cel al deceselor, de 3.341.

La nivel mondial, numărul total al îmbolnăvirilor cu Covid-19 a depăşit 1,8 milioane, iar mai mult de 410.000 de oameni au fost vindecaţi. Numărul total al deceselor este de peste 113.000.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.