Un avion de mici dimensiuni din Mexic cu cinci cetăţeni germani la bord a dispărut vineri în largul statului Costa Rica, a anunţat ministrul Securităţii Publice, Jorge Torres, anunţă lalibre.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am primit o alertă (de dispariţie) privind un avion, un zbor privat din Mexic către aeroportul Limon” (est), a spus ministrul. „La bordul aeronavei se aflau cinci cetăţeni de naţionalitate germană”, a spus oficialul într-un mesaj video difuzat de ministerul său.

„Avionul a pierdut comunicaţia cu turnul de control de lângă La Barra de Parismina, în Caraibe din Costa Rica şi am activat imediat protocolul intern” pentru a-l localiza, a spus oficialul.

El a adăugat că avionul a dispărut vineri la ora locală 18.00.. După câteva ore, căutările au fost suspendate din cauza nopţii şi a „vremii rea” şi se vor relua sâmbătă, a spus ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.