Antreprenorul german Rainer Schaller, cunoscut pentru reţeaua sa de săli de fitness, se număra printre pasagerii avionului care s-a prăbuşit în Costa Rica, au anunţat autorităţile costaricane, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au precizt că sâmbătă s-a găsit epava unui avion, la aproximativ 28 de kilometri de aeroportul Limon. Se crede că este vorba de avionul privat în care se aflau Schaller, fondatorul reţelei germane McFit, şi membri ai familiei sale.

Schaller, în vârstă de 53 de ani, călătorea împreună cu alţi germani: o femeie de 44 de ani, un bărbat de 40 de ani şi doi minori. Pilotul, în vârstă de 66 de ani, era cetăţean elveţian.

Autorităţile din Costa Rica au fost alertate vineri noapte cu privire la dispariţia avionului care se deplasa din Mexic la Limon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.