Epidemia de coronavirus continuă în Franţa, unde 7.852 de noi cazuri au fost depistate în ultimele 24 de ore, a anunţat marţi departamentul de Sănătate Publică într-un comunicat, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o zi înainte, 6.158 de cazuri au fost depistate. 37 de persoane au murit de Covid-19 în Franţa într-o zi, numărul total al victimelor fiind de 30.999. 

Numărul de pacienţi de la terapie intensivă a crescut, cu 479 de noi bolnavi spitalizaţi în cursul ultimelor 7 zile, adică cu 31 în plus în 24 de ore. 

866 de "clustere" sau focare de infecţie sunt active pe teritoriul ţării, dintre care 68 noi care au fost depistate în ultimele 24 de ore. Rata de pozitivitate a testelor a crescut la 5,4%. În total, 82 de departamente în metropolă şi peste mare sunt vulnerabile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.