Guvernul britanic a ordonat vineri închiderea pub-urilor, restaurantelor, cinematografelor, teatrelor, sălilor de gimnastică pe termen nedefinit, înăsprind astfel măsurile de luptă contra propagării noului coronavirus, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le cerem cafenelelor, barurilor şi restaurantelor să se închidă în această seară de când o pot face rezonabil şi să nu se mai deschidă mâine", a declarat premierul Boris Johnson în timpul unei conferinţe de presă. 

El a adăugat că are acelaşi îndemn şi pentru "localurile de noapte, teatrele, cinematografele, sălile de gimnastică şi centrelor de agrement". 

Totalul deceselor confirmate în ţară a ajuns la 167, a informat vineri Serviciul Naţional de Sănătate (National Health Service).

Mai mult de 250.000 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în toată lumea de la izbucnirea pandemiei, potrivit unui bilanţ realizat de AFP. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.