Liderul nord-coreean Kim Jong Un şi fiica sa au urmărit, vineri, un eveniment sportiv la care au participat oficiali guvernamentali, potrivit presei de stat, fiind prima dată când fata a fost văzută la un eveniment non-militar, relatează Reuters

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiica, descrisă adesea de presa de stat drept „copilul preaiubit” sau „copilul respectat” al lui Kim, a fost văzută alături de tatăl ei la evenimente militare, inclusiv la începutul acestei luni.

Se ştiu puţine despre fată şi nu a fost numită în presa de stat. Oficialii serviciilor secrete din Coreea de Sud cred că este fiica identificată drept Ju Ae de fostul baschetbalist american Dennis Rodman, care a petrecut timp cu familia lui Kim în 2013.

La eveniment a fost văzută şi Kim Yo Jong, puternica soră a liderului nord-coreean, aşezată în rândul din spate într-o fotografie publicată de KCNA.



„Participanţii au luat o hotărâre fermă... de a face din acest an un an de schimbări mari pentru calea de dezvoltare a republicii”, a declarat sâmbătă Agenţia Centrală Coreeană de Ştiri (KCNA) din Coreea de Nord în legătură cu evenimentul.

Evenimentul a avut loc cu ocazia sărbătoririi unei sărbători majore numită Ziua Stelei Strălucitoare din Coreea de Nord, adică data la care s-a născut fostul lider, Kim Jong Il, tatăl lui Kim Jong-un.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.