Liderul Partidului Laburist (opoziţie), Jeremy Corbyn, l-a atacat dur marţi, pe Twitter, pe noul lider al Partidului Conservator, Boris Johnson, imediat după anunţarea victoriei acestuia într-un scrutin conservator, subliniind că noul premier britanic nu a fost ales de către ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boris Johnson ”a obţinut susţinerea a mai puţin de 100.000 de membri nereprezentativi ai Partidului Conservator promiţând tăieri de impozite celor mai bogaţi, prezentându-se ca prietenul bancherilor şi îndemnând la un Brexit fără acord dăunător”, denunţă Corbyn.

Însă Johnson ”nu a obţinut susţinerea ţării noastre”, subliniază liderul opoziţiei.

Corbyn avertizează că ”Brexitul fără acord al lui Johnson va însemna desfiinţarea unor locuri de muncă, scumpiri în magazine şi riscul ca (Sistemul Naţional britanic de Sănătate) NHS să fie vândut unor corporaţii americane într-un contract privilegiat cu Donald Trump”.

”Poporul ţării noastre ar trebui să decidă cine devine premier, în alegeri generale”, denunţă Corbyn.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.