Un francez cere daune de până la 45 de milioane de euro de la compania de ride-sharing Uber, după ce aventura sa extramaritală a fost descoperită de către soţie cu ajutorul datelor colectate de aplicaţie cu privire la călătoriile sale în miez de noapte către locuinţa amantei, transmite The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit documentelor, bărbatul susţine că a utilizat o singură dată telefonul soţiei sale pentru a se conecta la aplicaţia Uber.

Însă, datele au rămas salvate în telefonul soţiei, care a continuat să primească informaţii despre călătoriile efectuate de soţ către locuinţa amantei, deşi acesta susţine că s-a deconectat din aplicaţie.

”Clientul meu este victima unei erori din aplicaţie”, a declarat avocatul David-Andre Darmon după ce procesul a început într-o instanţă din localitatea Grasse.

De asemenea, avocatul a explicat că bărbatul s-a deconectat imediat după ce a comandat o maşină pe telefonul soţiei sale, însă a existat o eroare în aplicaţie care i-a distrus viaţa personală.

Mai mulţi utilizatori ai aplicaţiei au avut aceeaşi problemă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.