O coliziune între două avioane de dimensiuni mici a avut loc, joi, deasupra unui aeroport din California, au anunţat autorităţile locale, raportând mai multe decese, dar fără alte detalii pentru moment, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţii americane de reglementare a aviaţiei civile, FAA, două persoane se aflau la bordul unui Cessna 340 şi o a treia se afla într-un Cessna 152.

Aeronavele ”s-a ciocnit în timp ce piloţii se aflau în ultima linie de apropiere de Aeroportul Municipal Watsonville”, la aproximativ 193 de kilometri sud de San Francisco, a precizat FAA într-un comunicat.

Autorităţile oraşului Watsonville au postat pe Twitter că există ”mai mulţi morţi”, fără să ofere alte detalii. FAA a mai precizat doar că nicio persoană nu a fost rănită la sol.

O investigaţie va fi efectuată de agenţia americană de siguranţă a transporturilor, NTSB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.