Coada formată de cei care vor să-şi prezinte omagiile la sicriul Reginei Elisabeta a ll-a, depus la Westminster Hall, rămâne în continuare aproape de capacitatea maximă, cu un timp de aşteptare estimat de cel puţin 24 de ore, potrivit sistemului instituit de autorităţi pentru monitorizarea live a mulţimii venite la catafalcul suveranei britanice, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au fost sfătuiţi să nu călătorească la Londra pentru a se aşeza la coadă.

Coada se întinde pe mai mulţi kilometri, însă nici temperaturile din timpul nopţii, care s-au situat sub 10 grade Celsius, nu i-au descurajat pe cei veniţi pentru a-şi preezenta omagiile la Westminster Hall, unde este depus sicriul reginei.

Serviciul de Ambulanţă din Londra (LAS) i-a sfătuit pe oameni să se asigure că au la ei medicamentele pe care le iau ăn mod regulat şi îmbrăcăminte adecvată în timp ce stau la coadă.

Serviciul a îndemnat oamenii să urmeze sfaturile de pe site-ul web al guvernului, să bea multă apă şi să mănânce în mod regulat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.